Privacy

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Deze privacy policy beschrijft de rol deze site (muziekuitluttenberg.nl) wanneer ze verantwoordelijk is voor de verwerking van persoonsgegevens, in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Wij vinden de beveiliging van uw persoonsgegevens belangrijk, spannen ons daarom in om aan de AVG en andere relevante wetgeving te voldoen en hebben daarom diverse maatregelen getroffen. Wij hebben deze privacy policy voor u opgesteld om uit te leggen hoe wij met persoonsgegevens omgaan. Eventuele veranderingen in onze werkwijze of onze site kunnen leiden tot veranderingen in onze privacy policy. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacy policy te herlezen. 

Alle vragen over privacy en gebruik van persoonsgegevens kunt u richten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Manieren waarop wij gegevens verzamelen of verkrijgen

We kunnen persoonsgegevens over u verwerken, doordat u:

  • Mondeling, telefonisch, per e-mail, sms of app of social media kanaal contact met ons opneemt met een vraag, een verzoek deel te nemen aan een activiteit, of om aan ons informatie te verschaffen, en/of
  • U ons een visitekaartje of ander fysiek document geeft met persoonsgegevens, en/of
  • Omdat u deze persoonsgegevens zelf aan ons verstrekt bij het invullen van een fysiek contact-, aanmeldings-, deelname- of (bezoeks)registratieformulier.
  • Omdat u deze persoonsgegevens zelf aan ons verstrekt bij het invullen van een contact-, aanmeldings- of registratieformulier op de website, of uw webbrowser deze aan ons verstrekt op basis van uw gebruik van onze website, en daardoor hiermee akkoord gaat. U dient zich ervan bewust te zijn dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het privacy beleid van andere sites/apps, die via een link op onze website bereikbaar zijn.

Onze doelen van de verwerking

Wij verwerken de gegevens die wij ontvangen of vergaren ten behoeve van:

  • Sturen van nieuwsbrieven (als u hiervoor kiest of als u van onze dienstverlening gebruik heeft gemaakt);
  • Het doorvoeren van verbeteringen in de dienstverlening, processen en digitale applicaties van onze organisatie, waaronder het bepalen van commerciële mogelijkheden voor onze organisatie. 

De soort gegevens die wij verwerken

Wanneer u vragen aan ons stelt of informatie met ons deelt, bijvoorbeeld telefonisch of per e-mail, dan leggen wij in ieder geval vast uw naam (voornaam en achternaam), geslacht, uw gekozen contactgegevens (meestal zowel telefoonnummer en e-mail) en de inhoudelijke opmerking of informatie die u verder met ons kiest te delen.

Als u gebruik maakt van social media zoals LinkedIn of Twitter die wij of een van onze werknemers gebruiken, kunnen wij deze media gebruiken om contact met u op te nemen en te onderhouden, deze communicatie kunnen wij ook vastleggen.

Wanneer wij een opdracht voor u uitvoeren, dan leggen wij de aanvullende gegevens vast die nodig zijn voor de afhandeling van de opdracht, zoals gegevens van contactpersonen en gegevens van de persoon of het bedrijf. 

We bewaren je gegevens niet langer dan nodig voor de benoemde doeleinden.

Deze website(s) maken gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren en om te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere producten diensten aan te bieden.

De meeste browsers (Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox) zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren. U kunt uw browser instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies in deze website dan niet correct functioneren.

Op onze website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Wij gebruiken deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt (anders dan genoemd).

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

Wij hebben hier geen verdere invloed op. Wij hebben Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanvullen, verbeteren, afschermen of verwijderen en uw verdere rechten

Heeft u een klacht over de verwerking van uw persoonsgegevens? Wij helpen u dan graag en vragen u contact met ons hierover op te nemen. Ook heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de wettelijke toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt een verzoek tot o.a. inzage, correctie of verwijdering sturen naar eerder genoemde contactinformatie. Wij zullen zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Wij bewaren dan wél die informatie waartoe wij wettelijk verplicht zijn.

Beveiligen

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Onze website(s) maken gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op met ons.

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

©2020 A Lola Production. All Rights Reserved.