Muziek project van Jeroen Hobert en bullet-ray. Zijn in september 2020 de Giesound studio ingedoken.

Cosmic Walhalla is a music/art project by Raymond (Bullet-ray) van Olphen.
Music by Bullet-ray (guitar)
vocals - Ralph de Jongh
Bass - Sebastiaan van Olst
Drums - Jeroen Hobert
Strings - Red Limo String Quartet
Guido Aalbers - Recording engineer/mixer 

Herenkoor Luttenberg is het mannenkoor van de geloofsgemeenschap van de H. Cornelius te Luttenberg van de parochie Heilig Kruis in Salland, Overijssel.
De groep bestaat uit 20 leden, 18 zangers met dirigente en organist.
Scola Gregoriana: het koor zingt met voorkeur gregoriaanse gezangen uit de Graduale Romanum, in de eigen kerk en op andere locaties.
Iedere donderdagavond wordt er vanaf 20.00 uur gerepeteerd op het koor en met het orgel van de katholieke kerk H. Cornelius te Luttenberg.

Jaarlijks terugkerend gezellig feestje met hapjes, drankjes, dj's en een live band. Café de Schoenmaker doopt haar tuin om tot een easy lounge en een toffe dance area!

Het wordt georganiseerd door: Marlin, Milou, Inez, Eline, Lody.

 
The Cult Tribute band met Sander (Luttenberg) op zang.
 
Sander van Olphen (zang)
Wilco Lindeboom (gitaar)
Ronald Oosterkamp (basgitaar)
Jan Habers (drums)
 

Gerben Mol (Luttenberg) was drummer van 2009 t/m 2017.

Iniuria was een Nederlandse death metal band en actief tussen 2005 en 2013. Gerben Mol (Luttenberg) was drummer gedurende deze periode.

Inmiddels bestaat deze DIY-groep uit Overijssel niet meer. Destijds opgericht door Herrie te Pas en Gerben Mol, sterk beïnvloed door Napalm Death, Agathocles, Rot, Fear of God, Active Minds en Lärm. Geben ( Luttenberg) was de drummer vanaf 1995 t/m 2015.

Phlebotomized is een Avant-garde / death metal band die begon in 1989 onder de naam Bacterial Disease en in 1990 de naam veranderde in Phlebotomized. De band is opgericht in 1989 maar viel in 1997 uit elkaar. In 2013 is de band opnieuw gestart. Gerben Mol (Luttenberg) was de drummer van 2013 t/m 2017.

Deze metalband bestaat uit Arjan van Loon, Arno Ket, Bjorn van Toorn, Gerben Mol (Luttenberg), Martin Meijer. Meer info over deze band vind je op: http://www.putrefiedcorpse.com/ De band lanceerde in 2019 de cd Left to Rot. 

Mariëlle Verhoef is een multitalent op het podium. Ze speelt net zo makkelijk een klassiek nummer op de piano als dat ze een eigen nummer of cover zingt, zichzelf daarbij begeleidend op gitaar. 

Pagina 1 van 6
©2020 A Lola Production. All Rights Reserved.