Jaarlijks terugkerend gezellig feestje met hapjes, drankjes, dj's en een live band. Café de Schoenmaker doopt haar tuin om tot een easy lounge en een toffe dance area!

Het wordt georganiseerd door: Marlin, Milou, Inez, Eline, Lody.

 
The Cult Tribute band met Sander (Luttenberg) op zang.
 
Sander van Olphen (zang)
Wilco Lindeboom (gitaar)
Ronald Oosterkamp (basgitaar)
Jan Habers (drums)
 

Gerben Mol (Luttenberg) was drummer van 2009 t/m 2017.

Iniuria was een Nederlandse death metal band en actief tussen 2005 en 2013. Gerben Mol (Luttenberg) was drummer gedurende deze periode.

Inmiddels bestaat deze DIY-groep uit Overijssel niet meer. Destijds opgericht door Herrie te Pas en Gerben Mol, sterk beïnvloed door Napalm Death, Agathocles, Rot, Fear of God, Active Minds en Lärm. Geben ( Luttenberg) was de drummer vanaf 1995 t/m 2015.

Phlebotomized is een Avant-garde / death metal band die begon in 1989 onder de naam Bacterial Disease en in 1990 de naam veranderde in Phlebotomized. De band is opgericht in 1989 maar viel in 1997 uit elkaar. In 2013 is de band opnieuw gestart. Gerben Mol (Luttenberg) was de drummer van 2013 t/m 2017.

Deze metalband bestaat uit Arjan van Loon, Arno Ket, Bjorn van Toorn, Gerben Mol (Luttenberg), Martin Meijer. Meer info over deze band vind je op: http://www.putrefiedcorpse.com/ De band lanceerde in 2019 de cd Left to Rot. 

Mariëlle Verhoef is een multitalent op het podium. Ze speelt net zo makkelijk een klassiek nummer op de piano als dat ze een eigen nummer of cover zingt, zichzelf daarbij begeleidend op gitaar. 

Over Marleen

Marleen Rodijk (Mariënheem, 2001) groeide op in een muzikaal gezin. Er werd veel gezongen thuis en het hele huis stond vol muziekinstrumenten. Doordat haar zus op vioolles zat wilde Marleen ook graag viool leren bespelen. Ze heeft van 2008 t/m 2012 les gehad bij Elisabeth van Aerde.

 

In de onderbouw van de middelbare school had Marleen naast de klassikale muzieklessen ook nog 2 uur extra keuzevak muziek. Hier voelde ze zich erg thuis en heeft ze veel geleerd. Tijdens deze lessen heeft ze piano en daarna ook gitaar leren spelen. In de 5eklas is Marleen begonnen met het zingen bij de bigband van haar school. Alhoewel ze er niet meer op school zit, zingt ze er nog steeds.
Nadat Marleen in 2017 haar havodiploma binnenhaalde wist ze eigenlijk niet wat ze wilde doen. Daarom besloot ze om een tussenjaar te nemen en weer op muziekles te gaan. Ze is pianoles gaan volgen bij Hans Groen en gitaar-zangles bij Sanne Holterman. Ook is ze begonnen met het zingen bij More Music Orkest (MMO) in Lettele/Okkenbroek. 
In 2018 is Marleen aangenomen bij de vooropleiding Jazz & Pop aan het conservatorium in Zwolle met hoofdvak zang. Ook heeft ze het kinderkoor van Luttenberg overgenomen van Sanne Holterman. Ze is daar nu de vaste dirigent/toetsenist. 
In 2019 is Marleen aangenomen bij de bacheloropleiding Jazz & Pop aan het conservatorium in Zwolle. 
Over Marielle
Mariëlle (uit Luttenberg) en Marleen leerden elkaar kennen in 2016 tijdens muziekles in het laatste jaar van de havo. Hun muziekleraar had leerlingen nodig voor een feestje voor de docenten en zodoende kwam hij bij Mariëlle, Marleen en nog 2 andere klasgenoten terecht. Dit beviel goed bij de docenten, dus kwamen er aanvragen bij. Er ontstond een vriendschap tussen Mariëlle en Marleen en de twee besloten om samen door te gaan met muziek maken. Ondertussen bleven er her en der aanvragen binnenkomen om muziek te komen maken. 
In 2018 besloten de twee om muziek te maken onder de naam Marvelous. Intussen hebben ze al heel wat ervaring en optredens achter de rug en zijn ze aan het groeien om nog beter te worden. 

Fortunate is een akoestisch duo bestaande uit Melanie Weijenborg (uit Luttenberg) en Lian Muller. Ze hebben een breed coverrepertoire en spelen veel verschillende genres waar ze een 'Fortunate flavor' aan geven.

 

Via de muziekschool Pop Rock Factory uit Nijverdal zijn de twee meiden bij elkaar gekomen. Naast tientallen covernummers die in een Fortunate jasje zijn gestoken, zijn er ook een paar eigen nummers gemaakt. Ook heeft Fortunate in het verleden meegedaan met een aantal talentenjachten. Bij The Voice of Dalfsen werd daarbij een eerste plek behaald.

 

Pagina 1 van 6
©2020 A Lola Production. All Rights Reserved.