DE HARDSTE VAN OOST NL

Na 10 jaar elke zaal, tent en schuur van Nederland te hebben platgespeeld met Bökkers, besloten Erik Neimeijer en Jeroen Hobert (Luttenberg) dat het dialectrock vuur nog wel een beetje opgestookt mocht worden. In de zomer van 2020 is er een album opgenomen in de geest van the Clash, the Stooges en Oasis maar natuurlijk wel gewoon in hun eigen dialect. Pieter Holkenborg en Sebastiaan van Olst maken The Kapsones compleet. De eerste singels ‘Heilige Geest’ en ‘Goeie Smaak’ zijn inmiddels verschenen. theKapsones.nl

Helaas nog weinig info over te vinden. Wat is wel weet is dat Raymond van Olphen hier gitarist is.

Meer info is te vinden op :  https://www.facebook.com/Blacksilver.Rocks/?ref=page_internal

 

Sense Of Urgency!! Rocking your socks off! Yes! SoU is a symphonic rockband, with all the licks and tricks needed. Well shaped ballads and tricky melodic rocksongs; that's what makes Sense!
Rene van Olphen (oud Luttenberger) op drums!

Geboren in de lente van 2018, werd Verginia Plain opgericht door toetsenist en componist George van Olffen (Secret Sounds, Moonflower, Kingfisher Sky) en zangeres Kristyle Verginia Gooding (Resistor) .

Vernoemd naar het gelijknamige nummer van Roxy Music en ook de tweede naam van de zangeres, zag Verginia Plain het daglicht.Gedreven door hun grote passie voor muziek, compositie en songwriting en door het intense verlangen om nieuwe muzikale wegen te plaveien, ontstond het grondbeginsel voor Vergina Plain. Vergezeld door lead gitarist Martijn de Zeeuw en Hylke Warners (bassist) begon de band. Sinds het einde van de zomer (2018) is Verginia Plain eindelijk compleet met René “Olphie” van Olphen als drummer. Voor zover ik heb kunnen vinden bestaat deze band niet meer. 

Saratoga is een Heavy / Speed Metal Band die vooral eind jaren 80 furore maakten. Als drummer was René van Olphen (nu woonachtig in Nijverdal) actief in deze band.

Andere bandleden waren Erik Spijkerman, Henri Hagen, Roberto Biesheuvel en Jan Visser. 

De hoes is destijds getekend door Rinus Bennink, uit Hellendoorn.

De DeesieDjoeks bestaan uit vijf leden: Sander Booijink, Erik Langenbach (beide ex-Die Tolle Leute), Eline Maatman (Chicks on the Block), Mark Wispels en Jurrie Overgoor (beide ook leden van Stillus - uiteraard ook op deze site te vinden). De band is, op het moment van schrijven, een jaartje bezig en hadden net de eerste optredens in de agenda toen corona kwam. Tja... Toen het vuurwerkverbod afgekondigd werd, en carbid nog wel mocht, zijn ze snel bij Hillroad Records (Ruud Tijs) de studio ingedoken, en hebben ze hun eerste single opgenomen: Kaboem.

 

Dikke baarden, bijbehorende buiken, houthakkersbloezen en “zijn hier nog alcohollisten”. Vaak vaste onderdelen van een avondje onvervalste Rock en Roll in het plat gezongen.

Deesiedjoeks doet het net effen anders! Natuurlijk zijn er de stampende, dampende, bonkende, ronkende onvervalste boerenrock klassiekers. Maar… en nu komt het… gezongen door een deerne waarvan je mocht willen dat ‘t je buurmeisje was.

“Meiden hebben ballen, ze zitten alleen wat hoger”, zei Joan Jett, de vrouw die het nummer ‘I love Rock and Roll’ schreef.

Achter die duizelingwekkende schoonheid staan vier mannen (die van hun vrouw een avondje van huis mogen) zich het talkpoeder uit de luiertas te spelen.

Met zijn vijven gaat Deesiedjoeks er helemaal voor! We maken d’r een feestje van alsof de morgen en de nachtvoeding niet bestaan.

Nu moet ut gebeuren!

Hol oe goed vaste!

Vier tikken veuraf en gas!!

SallandCentraal heeft inmiddels een mooi stukje over de single Kaboem op hun site gezet. Hier nog na te lezen: https://www.sallandcentraal.nl/2020/12/deesiedjoeks-knalt-met-clip-kaboem-het-jaar-uit/

Kun je er geen genoeg van krijgen? Ze zijn ook te vinden op:

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0KNVZtPN6CiiMQprpPtJFM?si=r_ELmFlQT_-vRR5UqtZwqQ
iTunes: https://itunes.apple.com/us/artist/1545056745

Het kinderkoor 'The Singing Stars' zingt onder leiding van Marleen Rodijk & Marielle Verhoef .

Muziek project van Jeroen Hobert en bullet-ray. Zijn in september 2020 de Giesound studio ingedoken.

Cosmic Walhalla is a music/art project by Raymond (Bullet-ray) van Olphen.
Music by Bullet-ray (guitar)
vocals - Ralph de Jongh
Bass - Sebastiaan van Olst
Drums - Jeroen Hobert
Strings - Red Limo String Quartet
Guido Aalbers - Recording engineer/mixer 

Herenkoor Luttenberg is het mannenkoor van de geloofsgemeenschap van de H. Cornelius te Luttenberg van de parochie Heilig Kruis in Salland, Overijssel.
De groep bestaat uit 20 leden, 18 zangers met dirigente en organist.
Scola Gregoriana: het koor zingt met voorkeur gregoriaanse gezangen uit de Graduale Romanum, in de eigen kerk en op andere locaties.
Iedere donderdagavond wordt er vanaf 20.00 uur gerepeteerd op het koor en met het orgel van de katholieke kerk H. Cornelius te Luttenberg.

Jaarlijks terugkerend gezellig feestje met hapjes, drankjes, dj's en een live band. Café de Schoenmaker doopt haar tuin om tot een easy lounge en een toffe dance area!

Het wordt georganiseerd door: Marlin, Milou, Inez, Eline, Lody.

Pagina 1 van 7
©2021 A Lola Production. All Rights Reserved.