Mariëlle Verhoef is een multitalent op het podium. Ze speelt net zo makkelijk een klassiek nummer op de piano als dat ze een eigen nummer of cover zingt, zichzelf daarbij begeleidend op gitaar. 

Over Marleen

Marleen Rodijk (Mariënheem, 2001) groeide op in een muzikaal gezin. Er werd veel gezongen thuis en het hele huis stond vol muziekinstrumenten. Doordat haar zus op vioolles zat wilde Marleen ook graag viool leren bespelen. Ze heeft van 2008 t/m 2012 les gehad bij Elisabeth van Aerde.

 

In de onderbouw van de middelbare school had Marleen naast de klassikale muzieklessen ook nog 2 uur extra keuzevak muziek. Hier voelde ze zich erg thuis en heeft ze veel geleerd. Tijdens deze lessen heeft ze piano en daarna ook gitaar leren spelen. In de 5eklas is Marleen begonnen met het zingen bij de bigband van haar school. Alhoewel ze er niet meer op school zit, zingt ze er nog steeds.
Nadat Marleen in 2017 haar havodiploma binnenhaalde wist ze eigenlijk niet wat ze wilde doen. Daarom besloot ze om een tussenjaar te nemen en weer op muziekles te gaan. Ze is pianoles gaan volgen bij Hans Groen en gitaar-zangles bij Sanne Holterman. Ook is ze begonnen met het zingen bij More Music Orkest (MMO) in Lettele/Okkenbroek. 
In 2018 is Marleen aangenomen bij de vooropleiding Jazz & Pop aan het conservatorium in Zwolle met hoofdvak zang. Ook heeft ze het kinderkoor van Luttenberg overgenomen van Sanne Holterman. Ze is daar nu de vaste dirigent/toetsenist. 
In 2019 is Marleen aangenomen bij de bacheloropleiding Jazz & Pop aan het conservatorium in Zwolle. 
Over Marielle
Mariëlle (uit Luttenberg) en Marleen leerden elkaar kennen in 2016 tijdens muziekles in het laatste jaar van de havo. Hun muziekleraar had leerlingen nodig voor een feestje voor de docenten en zodoende kwam hij bij Mariëlle, Marleen en nog 2 andere klasgenoten terecht. Dit beviel goed bij de docenten, dus kwamen er aanvragen bij. Er ontstond een vriendschap tussen Mariëlle en Marleen en de twee besloten om samen door te gaan met muziek maken. Ondertussen bleven er her en der aanvragen binnenkomen om muziek te komen maken. 
In 2018 besloten de twee om muziek te maken onder de naam Marvelous. Intussen hebben ze al heel wat ervaring en optredens achter de rug en zijn ze aan het groeien om nog beter te worden. 

Fortunate is een akoestisch duo bestaande uit Melanie Weijenborg (uit Luttenberg) en Lian Muller. Ze hebben een breed coverrepertoire en spelen veel verschillende genres waar ze een 'Fortunate flavor' aan geven.

 

Via de muziekschool Pop Rock Factory uit Nijverdal zijn de twee meiden bij elkaar gekomen. Naast tientallen covernummers die in een Fortunate jasje zijn gestoken, zijn er ook een paar eigen nummers gemaakt. Ook heeft Fortunate in het verleden meegedaan met een aantal talentenjachten. Bij The Voice of Dalfsen werd daarbij een eerste plek behaald.

 

Nightshift trad 26 april 2014 op in Elckerlyc. De toen pas beginnende band bestond naast de uit Luttenberg afkomstige Liset Rosenkamp (zang) uit de Raaltenaren Hidde Groote Schaarsberg (saxofoon en gitaar), Jurgen Nijboer (drums), Peter den Boer (basgitaar) en Kristian Beumer (piano) . Destijds allemaal in de leeftijd van 14-16 jaar.

 

Deze band speelt covers van popliedjes uit de jaren 80, 90 en 2000, zoals Venus van Shocking Blue en Treasure van Bruno Mars. Weet iemand meer over deze band ? Heel graag een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Pronk jodelt al jaren in de schaduw van de Sallandse heuvelrug. Liedjes borrelen er jubelend naar boven. Uit de kelder van zijn ziel, of uit zijn bomvrije kelder, dat blijft tweeduister. Hij flanst ze aldaar met zijn a-technische kont in elkaar met behulp van D. Kleinlangevelsloo, een vingervlugge maat voor wie geen knopje teveel is. 

Wat krijg je als je Classic Rock, Country, Blues, Rock ‘n Roll en Pop combineert? Geen idee, maar “Blackwater Pepper Shaker” zou het antwoord op die vraag kunnen zijn… 
 
 
 
 
 
Leden band
Dirk van Coevorden - zang/gitaar
Raymond van Olphen - Gitaar
Werner van Eerbeek - Bas
William Benitez - Drums
Leon Lenting - Keys
 
 

THVMES is een band die bestaat uit 4 enthousiaste muziekstudenten: Joel Broekman (Drums), Jano Visser (Gitaar), Elisabeth de Bruin (Zang, Keys) en Sveva Endeman (Zang, Bas).

 

Hun passie ligt voornamelijk bij het spelen van covers in genres bluesrock, rock en funk maar ook zijn ze druk bezig met het maken van eigen nummers. 

Sveva volgt de opleiding Artiest Muzikant aan het Deltion College met als hoofdvak zang. Daarvoor, op de basisschool, zong ze al bij een kinderkoortje en is ze op gitaarles gegaan.

Hierna is ze zanglessen gaan volgen. Momenteel krijg ze zangles van Simon Feenstra en Veerle Verschuren en speelt ze in haar bandje Thvmes.

Favoriete genre’s zijn blues, bluesrock, country en soul. Grote inspiratiebronnen van haar zijn dan ook Beth Hart, Chris Stapleton, Etta James en John Mayer

Stillus is opgericht in 2001, toen een groep vrienden die al sinds de middelbare school muziek maakten samen een band wilden beginnen. Het vroege repertoire bestond voornamelijk uit rock en blues klassiekers, redelijk uitzonderlijk voor een groep 18-jarigen. Langzaam maar zeker groeide het repertoire en de podiumervaring, met optredens op festivals als Ribs & Blues en Stöppelhaene in Raalte, dorpsfeesten als het Luttenbergs Feest, Ommer Bissingh in Ommen en Heech Yn't Fyndel in het Friese Heeg, maar ook vele bruiloften, bedrijfsfeesten en studentengala's. In 2004 ging Stillus zelfs op een tournee van drie weken naar Ierland, waar de band een onvergetelijke ervaring opdeed en alle pubs in het Zuidoosten van het land aandeed.

Door de jaren heen is de bezetting een aantal keer gewisseld, maar inmiddels bestaat de band al jaren uit zanger Luuk, gitarist en toetsenist Mark, bassist Bo en drummer Jurrie, woonachtig in Luttenberg, Zwolle, Raalte en Enschede. We repeteren vrijwel wekelijks in onze vaste oefenruimte in het Overijsselse Luttenberg. Tegenwoordig bestaat het repertoire niet langer uit blues maar uit een lekkere mix van nieuwe en oude hits, van swingend tot stevig, van Nederlandstalige meezingers tot heerlijke dansnummers, van disco tot rock 'n roll, van Avicii tot de Blues Brothers.

Luttenberg's jongste (2018) aanwinst: Hill Rockers.

Deze jonge band uit Luttenberg bestaat uit: Ten Holtmaat, Rens de Haan en Dylan Boosveld en zijn nog maar net de tienerjaren ingerold.  Ze beuken echter al met speels gemak riffs van Metallica, Slayer, AC/DC, The Black Crowes en Motörhead uit hun gitaren.

Pagina 1 van 6

Binnenkort

15 feb
Jaren 70 rockavond
Datum 15-02-20
22 feb
Metal Up Your Ass 2020!
02.22.2020 8:00 pm
Metal Up Your Ass 2020!

Metal Up Your Ass!

Datum 22-02-20 8:00 pm
28 feb
Amsterdamse avond bij Café Spoolder.
02.28.2020 8:00 pm
Amsterdamse avond bij Café Spoolder.

Amsterdamse avond bij Café Spoolder.

Datum 28-02-20 8:00 pm
14 mrt
Bökkers start met nieuwe tour 2020!
03.14.2020 8:00 pm
Bökkers start met nieuwe tour 2020!

Zaterdag 14 maart 2020 opent Bökkers hun nieuwe tour op grandioze wijze in het prachtige

...
Datum 14-03-20 8:00 pm
28 mrt
Tirolerfest in de Schoenmaker
03.28.2020 8:00 pm
Tirolerfest in de Schoenmaker

Tirolerfest in de Schoenmaker.

Datum 28-03-20 8:00 pm
©2020 A Lola Production. All Rights Reserved.