Na het succes van de afgelopen keer start muziekpraktijk Sanne Holterman in april 2024 met een nieuwe zangcursus! Ze biedt een 4-delige zangcursus aan waarin je als groep aan de slag gaat met je zangtechniek, interpretatie van liederen en leert meerstemmig te zingen.

Zangworkshop
Zangworkshop

Daarnaast staat er in 1 les ook het individuele zingen centraal.

Geef je op via www.sanneholterman.nl of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ribs & Blues opent op zaterdagavond met optredens van niemand minder dan de Haagse rockdiva Anouk en multi-instrumentalist Jett Rebel.

Ribs and Blues
Ribs and Blues

Voor de Pinkstermaandag heeft Ribs & Blues met 10cc een prachtige uitsmijter vastgelegd. Ontdek meer namen en de volledige line-up op hun website en bestel direct je kaarten.

De ticketverkoop is gestart!

Herinnert u zich deze nog?
De Bergklanken gaan het gewoon nog een keer doen!
ย 
Muziekspektakel Luttenberg 2024
Muziekspektakel Luttenberg 2024
ย 
En wel exact 5 jaar na het eerste Muziekspektakel Luttenberg Live.
Zaterdagavond 15 juni 2024, voor de 2e keer gaan we sporthal De Achterberg omtoveren tot de gezelligste kroeg van Salland.
Noteer het vast in je agenda.
DIT MAG JE NIET MISSEN!

Dit is de line-up van ๐‘๐จ๐œ๐ค ๐“๐ซ๐ข๐›๐ฎ๐ญ๐ž ๐…๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ฏ๐š๐ฅ ๐‘๐š๐š๐ฅ๐ญ๐ž en wat is hij vet!

RockTributeRaalte2024
RockTributeRaalte2024

Zaterdag 8 juni 2024 vindt dit mega tribute spektakel plaats en het wordt dikker dan dik! ย 
Het festival duurt de hele dag lang en je kunt helemaal los op de allerbeste internationale tributes en muziek.

Muziek is niet het enige dat telt op deze dag.
Tel er een overheerlijke foodarea, goed gevulde barren en een grote festivaltent vol vrienden bij op en niks staat ons meer in de weg om er een legendarisch en onvergetelijke editie van te maken!

ย 
๐ƒ๐ž ๐ค๐š๐š๐ซ๐ญ๐ฏ๐ž๐ซ๐ค๐จ๐จ๐ฉ ๐ข๐ฌ ๐ ๐ž๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ via www.rocktributefestival.nl dus verzamel al je hard-rocking-friends en get your tickets now! ย