Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Op 25 juni 2022 is het tijd voor een gezellig, zonnige middag!
Met fijne hits , ijs koude Despo’s , frisse cocktails en niet te vergeten een zomerse outfit!De party gaat door tot middernacht!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

’t Is inmiddels april. En dat betekent dat DE stembus van de enige echte Muzikale Luttenbergse Top700 open is. Dit 2-jaarlijkse 5-daagse festijn, dat voor het eerst plaats had in 2018 tijdens het 700 jarig bestaan van Luttenberg, wordt live uitgezonden vanuit Elckerlyc, van 12 t/m 16 augustus 2022.

 

De Luttenbergse Top700 is verrassend, veelzijdig en spraakmakend! Zo is er elke dag een live-act!! Ook is er een dagelijkse kwis waarbij elke dag een prijs te winnen valt. Én … we hebben 1 wel heel bijzondere gast-D.J. namelijk Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging! En ja, natuurlijk is er ook gelegenheid om haar vragen te stellen.

De Top700 wordt samengesteld door de ingediende stemmen van het publiek, dus ga naar de website en stem !! Ik zeg doen want onder de stemmers worden een aantal JBL Blue Tooth Speakers verloot.

Elk liedje dat u mooi vind mag u indienen. En nee, wij werken niet met voorgekauwde en voorgeprogrammeerde lijsten want … verrassend, veelzijdige en spraakmakend, weet u nog ?

Doe inspiratie op, luister naar de radio, duik in uw platenkoffers of CD-kast, check uw cassettebandjes, bekijk de hitlijsten op internet en STEM via deze link! ‼️

Stemmen kan t/m 15 juni 2022 !

Leo van Krukkert.