Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Of Ribs & Blues dit jaar (2021) doorgaat, is maar zeer de vraag. Ton Groot Beumer, voorzitter van het festival, verwacht dat Ribs & Blues, dit jaar gepland van 22 tot en met 24 mei, met het oog op de komende vaccinatiecampagne net te vroeg valt. Hij acht de kans op een groen licht klein, maar zo stelt hij ook: “We trekken de deur absoluut nog niet dicht. We wachten af hoe de situatie zich ontwikkelt.”

 

Groot Beumer zegt te verwachten dat dat pas in de zomer de vaccinaties ver genoeg gevorderd zijn. “De gemeente zal, zo denk ik, willen wachten met de vergunningverlening totdat er honderd procent garantie is dat het in orde is met het oog op de gezondheid. Reëel gezien komt Ribs & Blues dan te vroeg. Het is afwachten hoe het nu verder gaat. Normaal gesproken moet de vergunning zes weken voor het evenement ter inzage liggen. Als we half/eind april nog een groen licht kunnen krijgen, dan kunnen we nog snel wat op touw zetten. Het wordt dan alleen wel lastig om qua bands en productie het niveau neer te zetten dat de bezoekers van ons gewend zijn, maar als het nodig is, kunnen we snel schakelen.”
Ook de organisatie van Stöppelhaene twijfelt over de doorgang van het feest. Volgens de Stentor volgt daarover in maart een besluit.

Bron: Salland Centraal

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De Sallandschijf komt deze week weer van Sallandse bodem! De Luttenbergse formatie de Deesie Djoeks heeft met “Kaboem” een nieuwe single gelanceerd die precies past bij de tijd van het jaar!

 

Deze is dan ook de Sallandschijf!

 

Dit zegt Teun erover:

2020 zit er (gelukkig) bijna op. Dit jaar gaan we afsluiten zonder grote feesten en vuurwerk,
maar één traditie hebben we nog: carbid schieten!
Daarover heeft DeesieDjoeks deze knallende plaat gemaakt met de titel ‘Kaboem’.
We zullen 2020 eens flink laten horen wat we van haar vonden…
DeesieDjoeks ken ie toch wel?
Dat is onvervalste Rock en Roll in het plat gezongen, maar net effen anders!
Natuurlijk zijn er de stampende, dampende, bonkende, ronkende onvervalste boerenrock
klassiekers. Maar… en nu komt het… gezongen door een deerne waarvan je mocht willen
dat ze je buurmeisje was.
Achter die duizelingwekkende schoonheid staan vier mannen (die van hun vrouw een
avondje van huis mogen) zich het talkpoeder uit de luiertas te spelen.
Met een beetje mazzel komen we elkaar in het nieuwe jaar nog wel tegen….
Maak er een mooi uiteinde van met mekaar.
Ajuu en de mazzel,
Teun van de DeesieDjoeks

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Helaas sluiten we het jaar 2020 in lockdown af en kent daardoor 2021 ook niet het beste begin. Toch is er genoeg om stil bij te staan, dankbaar voor te zijn of juist weer naar uit te kijken. Samen Sterk Luttenberg komt daarom opnieuw in actie en zal oudejaarsdag én nieuwjaarsdag vanuit Elckerlyc een speciale uitzending maken (Elckerlyc is niet open voor publiek!).

 

Daarin blikken ze terug op 2020, kijken naar de huidige stand van zaken in Luttenberg én werpen een blik op 2021. Natuurlijk is er alle ruimte voor groetjes, verzoekjes en de beste wensen. 31 december én 1 januari dus van 13:00 tot 19:00 uur live te volgen op www.luttenbergtop700.nl met beeld en geluid en daar kun je ook berichtjes en verzoekjes achterlaten! Aansluitend kun je meedoen met de online Top 2000 quiz, georganiseerd door Schoenmaker! (dus niet te volgen op deze stream).

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

©2021 A Lola Production. All Rights Reserved.