Stem voor 15 juni !

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Drie keer zeer belangrijk nieuws over de Luttenberg Top 700!

 
 

De belangrijkste les van een nieuwsbericht maken is dat je begint met het grootste nieuws. In het geval van dit bericht over de enige Luttenbergse hitlijst is dat wat lastig: er is namelijk drie keer groot nieuws. Daarom, in willekeurige volgorde, drie zeer belangrijke feiten over de Luttenberg Top 700.

 

1. Luttenberg Top 700 + Luttenbergs Feest = Samen Sterk
De eerste editie van de Top 700 bleek een heerlijke aanloop naar het Luttenbergs Feest. Doen we precies zo weer, was het idee. Lekker rustig warmdraaien bij Elckerlyc, daarna volle bak afmaken op de kerkweide. Maar toen kwam er een wereldwijde pandemie om de hoek kijken en ging het Luttenbergs Feest ineens niet meer door. Mmmwwh, minder. Maar omdat het niet in de Luttenbergse aard zit om bij de pakken neer te gaan zitten besloten we de koppen eens bij elkaar te steken. En jawel, er is een eerste keiharde kogel door die kerk: de Top 700 schuift op naar het feestweekend. Vanaf woensdag 5 augustus tot en met zondag 9 augustus draaien tientallen vrijwilligers vanuit Elckerlyc de 700 favoriete platen van de Luttenbergers en iedereen die ook maar iets met Luttenberg te maken heeft (ook al ben je er ooit eens door heen gereden). Daarnaast is het feestcomité aan het broeden op een Feest dat coronaproof is. Hoe dat eruit gaat zien? Geen idee nog. Dat de Top 700 en het Feest samen sterk staan deze zomer, da’s een ding wat zeker is.
 
2. Wederom in de ether
“Zeg, wat jullie doen met die Top 700 is wel mooi hoor. Dat willen wij graag uitzenden, samen met jullie.” Was getekend: Vechtdal FM. En wat blijkt: als je elkaar treft in puur enthousiasme kom je er snel uit. Dus is de tweede editie van Luttenberg Top 700 straks weer te beluisteren op elke wekkerradio, wereldontvanger en autoradio. Ouderwetsch, op de 106.3 FM en op TV. Naast de wat meer nieuwerwetsche stream online natuurlijk.
 
3. Laatste kans om te stemmen
Na al dit wervelende horen we je denken: ik wil meedoen, mijn favoriete nummers moeten in die lijst! Nou, dat treft.
Want je kunt nog stemmen tot 15 juni.
Maak een mooi lijstje met nummers die volgens jou niet mogen ontbreken, met eventueel een mooi verhaal of anekdote erbij, en ga naar www.luttenbergtop700.nl. Elk extra stem maakt de Luttenberg Top 700 meer tot een lijst van héél Luttenberg en iedere niet Luttenberger met enige connectie met Luttenberg en ja, daar streven we natuurlijk naar. Want ook voor de hitlijst der hitlijsten geldt, net als bij die coronaproof legpuzzels van 1000 stukjes: hoe completer, hoe beter! Dus stem nu het nog kan!

 

Tot zover, voor nu. Meer details volgen!

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

©2020 A Lola Production. All Rights Reserved.