De Luttenbergse TOP700 2020 gaat over 2 weken van start.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Beste muziekliefhebbers, de stemmen zijn geteld en de lijst is op basis daarvan samengesteld. En wat een prach-ti-ge lijst is het geworden. Daarom dank voor de uitgebrachte stemmen. Maar we zijn er nog niet. Nu de juiste audio- en videobestanden erbij zoeken. Ja, inderdaad ook video's want die zullen, natuurlijk bij Elckerlyc, weer te zien zijn. Nu ook nog statistieken maken en het draaiboek verder uitwerken. Kortom, druk druk druk.

 
 

En dan, 5 augustus 2020 is het zover met om 09.00 uur 's ochtends de aftrap. Ga voor het overzicht van presentatoren naar de site www.luttenbergtop700.nl Via deze site kun je de 700 beluisteren, net als via 106.3 FM en in de avonduren via Vechtdal Leeft TV (op je TV te vinden als je Ziggo of KPN hebt).

Het worden 5 dagen lang genieten van een bonte verzameling mooie muziek. Maar ook van activiteiten georganiseerd door de organisatie van het Luttenbergs Feest, waar we samen mee werken. Er wordt bijv. live verslag gedaan van ouderwetse activiteiten zoals krat stapelen en gatgraven. Verder is er een bingo en een kwisavond. Zelf doen we elke dag ook een geinige kwis met élke dag kans op een 'lekkele plijs'.

https://youtu.be/HlaOQ8SSeBE

Kortom; de Luttenbergse TOP700 gíét lös as nooit teveurn !!

 

Bron: Leo Kleine Toereers.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

©2020 A Lola Production. All Rights Reserved.