Online Playbackshow in Elckerlyc!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Zoals het er nu naar uitziet gaat de playbackshow in maart 2021 niet door in live versie.. maar heeft Jeugdgroep Aksie wat op bedacht: een Online playbackshow, zo kunnen jullie toch jullie coole dansmoves en playback skills laten zien aan publiek! (wel onder voorbehoud van de komende corona maatregelen)


De online playbackshow zal plaats vinden op zondag 14 maart 2021 om 15.00 uur. Deze show zal ongeveer 2 uur duren, en is live te volgen via YouTube. Dit beloofd een spetterende show te worden die live gepresenteerd wordt en ook is er een live jury aanwezig die de optredens beoordeeld. Wie o wie wint de 1e Online Playbackshow? Naast de 1e prijs worden er ook een 2e en 3e en publieksprijs uitgereikt. En voor de volwassenen is er ook nog kans op prijs! Want wie gaat de winnaar worden van het online naam in het vakje spel?
Op zaterdag 27 en zondag 28 februari worden er twee opname dagen in Elckerlyc gepland. Je groepje wordt dan op 1 van die 2 dagen ingepland en heb je in Elckerlyc 30 minuten de tijd om een opname te maken van jullie optreden. (1 of 2 keer oefenen en dan de opname) ook is er dan gelegenheid om toi toi briefjes voor te lezen. Vanwege de Coronamaatregelen mag er maar 1 ouder per groep mee.
Opgeven kan via de site van Jeugdgroep Aksie, geef je namen, leeftijd, mailadres en of telefoonnummer en groep door en vergeet ook niet je voorkeur van opname dag te vermelden.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

©2021 A Lola Production. All Rights Reserved.