Het pleinfeest is terug !

Herinnert u zich deze nog, nog, nog, nog…. Terug van geweest, op het plein voor Elckerlyc, op zaterdag 23 september 2023: Pleinfeest!
Het concept is onveranderd, maar we snappen het ook als dat met de jaren een beetje is weggezakt. Daarom een korte samenvatting, ook handig voor de jonge danwel nieuwe mensen onder ons.
Pleinfeest is een feest op het plein voor Elckerlyc. Geen hoogdravend gedoe, geen hoempapa, gewoon een simpel samenzijn. Paar gekleurde lampjes in de bomen, tapje er bij, hier en daar een klein vuurkorfje en natuurlijk live-muziek. Lekker laagdrempelig, en daarom ook helemaal gratis.
 
Pleinfeest 2023
 
Die live-muziek wordt dit jaar verzorgd door niemand minder dan Monoman! Deze onemanband kennen we misschien nog van Poor John, het duo dat menig Luttenbergs podium onveilig maakte met een fijne mix van blues, rockabilly en onvervalste rock ‘n roll. Nadat na de recessie de helft van het personeel moest worden ontslagen (treurig verhaal, begin er maar niet over..) ging Monoman op dezelfde voet verder. Met een eetlepel country, een halve liter rock-’n-roll, een scheutje surf, een snuifje sixties en aanschouw: MoNoMaN oNeMaNbaNd!
Beetje Creedence, beetje Stones, beetje Johnny Cash en nog veel meer zulks. Gewoon komen dus op zaterdag 23 september 2023. We beginnen rond 20.30 uur, maar goed: het kump ook niet op een kwartiertje an. A’j maar komt!

Reacties mogelijk gemaakt door CComment