Persbericht: Luttenberg Live

Hierbij een persbericht van Luttenberg Live: Ze gaan het nog een keer doen!

Luttenberg Live
Luttenberg Live


15 juni 2019 was de eerste uitvoering van het muziekspektakel Luttenberg Live in sporthal De Achterberg. Wie er bij is geweest kan zich deze geweldig mooie muzikale avond ongetwijfeld nog herinneren. Exact 5 jaar na de eerste uitvoering gaan we op herhaling. 15 juni 2024 wordt de sporthal aan de Heuvelweg wederom omgebouwd tot de gezelligste kroeg van Salland.

Een scala aan artiesten uit Luttenberg en omstreken hebben al te kennen gegeven graag mee te willen doen. Zoals de zangeressen/gitaristen Melanie Weijenborg en Mariëlle Verhoef, zangeressen Marleen Rodijk en Gerlinde Endeman, zangers Ruben Schutte en Luuk Bruggeman, en de stampende, dampende, ronkende onvervalste boerenrock-band Deesie Djoeks met zanger/gitarist/toetsenist Mark Wispels.

Als specials guests wacht u een muzikaal spektakel die u in Schotse sferen zal brengen. En natuurlijk doet De Bergklanken ook mee!


Wacht niet langer! Vanaf zaterdag 6 april 2024 zijn de toegangstickets online te bestellen via de site van De Bergklanken, www.debergklankenluttenberg.nl of verkrijgbaar bij supermarkt Coop Alfring aan de Butzelaarstraat.


Blijf ons volgen:
Homepage: www.debergklankenluttenberg.nl
Facebook: www.facebook.com/muziekvereniging.luttenberg
Instagram: de_bergklanken_luttenberg

Reacties mogelijk gemaakt door CComment