Gisteren tv gekeken. In het programma The Voice of Holland was Erwin Nijhoff te zien. Ditmaal in the battle. In dit gedeelte treden ze met z'n tweeën op en wordt door de jury beslist wie er door mag. Uiteraard ging Erwin door naar de volgende ronde.
Op de 1 of andere manier kijk ik er verschillend naar. Dat hij meedoen, prima. Maar die jury.. Ik vind de staat van dienst, om het maar zo te zeggen, van Erwin namelijk vele malen groter dan Nick en Simon. Toch beslissen ze...hah

Vanavond in de Wereld draait door was 'Are you a lion' te zien met als frontman Tije Oortwijn die we nog kennen van Cafebar401. (Zie elders op deze website).

https://www.youtube.com/watch?v=9Cz5IUGl3fc

Café de Schoenmaker in Luttenberg presenteert op zondag 2 augustus een tuinfeest. Marco Hovius verzorgt een akoestische sessie bij het onderkomen van de Caveriders, achter het café (bij mooi weer gewoon buiten). De Schoenmaker zorgt voor een barbecue en koude drankjes. De kinderen kunnen zich in de kleine speelweide uitleven op een trampoline en een kabelbaan. Marco Hovius (bekend van 16Down) is een graag geziene muzikale gast bij De Schoenmaker. Hovius woont sinds enkele jaren in het buitengebied van Lemelerveld, vlakbij Luttenberg. Eind jaren negentig scoorde hij successen met de formatie 16Down, die een grote hit had met ‘Subtle Movements’. 16Down lijkt even op non-actief te staan, alhoewel je dat met Hovius nooit zeker weet, en de muzikant richt zich ondertussen op diverse andere projecten. Zo zingt hij in een Pearl Jam-coverband en speelt hij rockklassiekers met Atomic Cloud. Maar ook in zijn eentje, met een akoestische gitaar, en een partijtje effecten, staat hij zijn mannetje. Hij geldt niet voor niets als één van de beste Nederlandse gitaristen en zingt met zijn donkerbruine, gruizige stem ook nog een fijn moppie. Verwacht een doorsnee uit de rockmuziekgeschiedenis: van Led Zeppelin tot Radiohead. Het tuinfeest duurt van 16.00 tot 19.00 uur. De entree is gratis.

Binnenkort

2 aug
Geurenpop augustus 2024.
Datum 02-08-24 - 04-08-24

Geurenpop op 2, 3 én 4 augustus 2024.

22 aug
Luttenbergs feest 2024 !
22-08-24 - 25-08-24

Het Luttenbergs Feest 2024 !

7 sep

Erik Neimeijer & Axel Zwinselman – Highwaymen

14 sep
Knolln’feest 2024.
14-09-24 8:00 pm

Knolln’feest 2024 in de manege met Nederlandstalige muziek. Noteer 14 september vast in de agenda.

Online

We hebben 218 gasten en geen leden online