Salland's Got Talent.

Helaas.. het doek valt voor Salland's Got Talent

Na zeven afleveringen trekt het HOFtheater in Raalte de stekker uit de talentenjacht Salland’s Got Talent.

Het afscheid geschiede in stijl. Het theater laat winnaars van vorige finales nog één keer schitteren op het podium.


 

Wies Jansen Holleboom wint Salland’s Got Talent 2017

Op zondag 26 maart streden 9 acts om de juryprijs van Salland’s Got Talent. Wies Jansen Holleboom uit Mariënheem ging met de hoofdprijs naar huis. Dansgroep Name it! (van Heeten Sportief) kreeg de meeste stemmen van het publiek en won de publieksprijs. De presentatie was in handen van Jeffrey Kleine Koerkamp, de winnaar van vorig jaar.  

 

De 6e editie van Salland’s Got Talent bestond dit jaar uit één ronde, waardoor de winnaar eerder bekend is als voorgaande jaren. De animo om deel te nemen was dit jaar wellicht minder, maar de kwaliteit was hoog. De jury, bestaande uit Roswyde Burgman, Ernst van der Sloot en Mariska Zwaart, heeft flink moeten discussiëren om tot een winnaar te komen.

 

Er streden negen acts om de juryprijs: De dansgroepen Name it! en First up knalden van het podium. Het muzikale duo Samuel en Marieke en solisten Eline Pielaat en Fabienne Marsman begeleiden zichzelf op piano danwel gitaar en zongen gevoelige nummers. Maar er waren meer zangeressen: Ook Wies Jansen Holleboom, Iva Flim, Lisa Broek en het duo Renske & Suze lieten van zich horen.

 

Na het juryberaad kwam de 16-jarige Wies Jansen Holleboom als winnaar uit de bus. Wies zong ‘With you’ uit de musical Ghost. Volgens de jury: “Een act met een kwaliteit waar we trots op zijn. Ze veroverde niet alleen met haar stem, maar had echt nagedacht over de hele opbouw. Het was als het ware een scene. Het totaalplaatje klopte’. Met de juryprijs heeft Wies een waarde cheque van € 500,- gewonnen, die mede mogelijk is gemaakt door Rotary Raalte. Zij mag dit bedrag gebruiken voor doorontwikkeling van haar talent.

 

Naast de jury had ook het publiek een stem. Na de optredens mocht iedereen op een stemkaartje zijn of haar favoriet aangeven. De dansgroep Name it!, tien meiden in de leeftijd van 8 tot 12 jaar, kreeg de meeste stemmen en wonnen de publieksprijs. Dit is eveneens een waarde cheque, maar dan ter waarde van € 250,00.

 

Salland's Got Talent is een culturele talentenjacht voor alle talenten van alle leeftijden uit Salland. Er is slechts één voorwaarde: Je act moet op het 10 x 10 podium passen. 

Meer info over dit evenement vind je op: https://www.hofinsalland.nl/theater/salland-s-got-talent/

Reacties mogelijk gemaakt door CComment