Kleazer

Kleazer is een rockband met leden uit Vroomshoop en Luttenberg. “Een muur van geluid”; zo omschrijven veel mensen Kleazer na het zien en horen van deze band. De band houdt ondanks de vette sound de melodie en het liedje als leidraad voor de muziek. Met verschillende invloeden vanuit de moderne experimentele hoek tot alternatieve rockbands uit de late 80's en 90's weet de band een solide maar kenmerkende sound te creëren. Inmiddels is de band 3 jaar bezig en heeft onder andere al gespeeld op het Bevrijdingsfestival in Zwolle. En in 2010 speelden ze op het, Eurosonic /Noorderslag festival. Daar is gelijktijdig hun 2e EP uitgebracht, waar de band een geslaagde poging doet het energieke live geluid op tape te vangen. En gezien de vele positieve reactie's en recensies, na het uitbrengen van de EP kan men zeggen dat die missie geslaagd is.

Update: september 2019

Bambam, Kleazer is terug!

Nét op de valreep van het 10-jarig jubileumjaar, stond de band op 29 december 2017 op de bühne om hun rentree maken. Het had niet veel gescheeld of het was na ruim drie jaar na oprichting al afgelopen voor de band, toen zanger/gitarist Berthil in juni 2010 een hersenstaminfarct kreeg.

Na enkele jaren revalidatie kroop het bloed waar het niet gaan kon en besloten Berthil, Steven en Harald tóch weer het oefenhok in te gaan en eens te zien waar het schip strandt.

Nu 7 jaar na dato zijn ze er weer klaar voor om live de broekspijpen te laten
wapperen. De drie oudgedienden Berthil (nu gewapend met basgitaar), Steven (drums) en Harald (nu als zanger/gitarist), worden nu aangevuld door Matthijs Oldenhuis op gitaar om de muur van geluid weer flink op te bouwen.

Naast oude vertrouwde nummers van de eerste twee EP’s zal er ook voldoende nieuw materiaal op het publiek afgevuurd worden, aangezien de heren de afgelopen tijd zeker niet stilgezeten hebben.

Iets anders dan voorheen, maar nog steeds heavy en sleazy stoner rock met hooks!

Reacties mogelijk gemaakt door CComment